foto koka
54
55
 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
css slider by WOWSlider.com v5.6
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
css slider by WOWSlider.com v5.6

Zhvillimi Profesional

 

Një nga prioritetet e punës së Bordit drejtues të shkollës është dhe mbetet zhvillimi profesional i personelit mësimdhënës.


Ky trajnim i brendshëm profesional bëhet ditëve të shtuna sipas kalendarit vjetor të shkollës.

 

 

teltel

042 250515, 069 20 24495

068 22 50367, 068 22 02174

ok

Rruga "Liman Kaba" (në anën perëndimore

të klubit sportiv "Dinamo"). Tiranë e re, Tiranë.

e

info@shkollafenix.edu.al