foto koka
54
55
 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
css slider by WOWSlider.com v5.6
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
css slider by WOWSlider.com v5.6

 

Uniforma


Ngjyrat e uniformës në shkollë janë e bardha dhe e zeza.

Çdo veshje në shkollën tonë është në stil modest, pa shkrime,  dizenio, dekorime, jo shtrënguar, apo shumë e gjerë.

 

PËR EDUKIMIN FIZIK


Nxënësi duhet të ketë uniformën sportive të poshtëshënuar:


-Bluzë të bardhë me jakë rrethore (rreth qafës), me mëngë të gjata ose të shkurtra, me gjatësi poshtë shtratit të pantallonave.
-Kostum sportiv, tuta të gjata ose të shkurtra në nivelin e gjurit, me ngjyrë të zezë. Nëse tutat kanë vija të holla, këto duhet të jenë të bardha ose blu.
-Atlete të bardha ose të zeza.

 

 

 

teltel

042 250515, 069 20 24495

068 22 50367, 068 22 02174

ok

Rruga "Liman Kaba" (në anën perëndimore

të klubit sportiv "Dinamo"). Tiranë e re, Tiranë.

e

info@shkollafenix.edu.al