foto koka
54
55
 
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
css slider by WOWSlider.com v5.6
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
css slider by WOWSlider.com v5.6

Regjistrimet në shkollën “Fenix”

Regjistrimi i çdo nxënësi për vitin e ri shkollor bëhet me vendim të shkollës në qoftë se:

Nxënësi i ri që aplikon për të ndjekur shkollën tonë, kalon me sukses 1-2 javë provë në procesin mësimor,sipas klasës përkatëse.

  Prindi i nxënësit të ri dorëzon pranë drejtorisë së shkollës dokumentacionin e nevojshëm për regjistrimin, si dhe firmos marrëveshjen me shkollën.

 

 

teltel

042 250515, 069 20 24495

068 22 50367, 068 22 02174

ok

Rruga "Liman Kaba" (në anën perëndimore

të klubit sportiv "Dinamo"). Tiranë e re, Tiranë.

e

info@shkollafenix.edu.al