foto koka
54
55
 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
css slider by WOWSlider.com v5.6
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
css slider by WOWSlider.com v5.6

 

 

NUMRI I KLASAVE DHE I NXËNËSVE NË KLASË

Shkolla është e hapur 5 ditë në javë ( e hënë-e premte).
Edukimi parashkollor ka vetëm një grup, ku numri maksimal i fëmijëve është 16.
Arsimi bazë 9-vjeçar ka gjithsej 11 grupe (çdo vit një grup dhe një herë në 5 vjet
2 grupe). Numri maksimal i nxënësve në grup është 22.

 

 

 

teltel

042 250515, 069 20 24495

068 22 50367, 068 22 02174

ok

Rruga "Liman Kaba" (në anën perëndimore

të klubit sportiv "Dinamo"). Tiranë e re, Tiranë.

e

info@shkollafenix.edu.al