foto koka
54
55
 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
11 22 33 44 55
css slider by WOWSlider.com v5.6
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
61 72 83 94
css slider by WOWSlider.com v5.6

 

Na Kontaktoni


Për informacione të mëtejshme dhe regjistrime në shkollën tonë, mund të
kontaktoni në numrat e poshtëshënuar:

Tel:  042 250515
Cel. 069 20 24495
068 22 50367
068 22 02174

e.mail:

info@shkollafenix.edu.al

Ose mund të na vizitoni në adresën:  

  
Rruga “Liman Kaba” ( në anën perëndimore të klubit sportiv “Dinamo”)
Tiranë e Re, Tiranë

 

 

teltel

042 250515, 069 20 24495

068 22 50367, 068 22 02174

ok

Rruga "Liman Kaba" (në anën perëndimore

të klubit sportiv "Dinamo"). Tiranë e re, Tiranë.

e

info@shkollafenix.edu.al