foto koka
54
55
 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
css slider by WOWSlider.com v5.6
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
css slider by WOWSlider.com v5.6

 

Misioni

 

Qëllimi i themelimit të shkollës “Fenix” është edukimi i fëmijëve shqiptarë nëpërmjet krijimit të një qendre arsimore cilësore dhe të veçantë.

Shkolla “Fenix”, që prej fillesave të saj, më 1996 e deri më sot, ka mishëruar tek fëmijët vlerat më të larta të arsimit shqiptar dhe atij anglez.

teltel

042 250515, 069 20 24495

068 22 50367, 068 22 02174

ok

Rruga "Liman Kaba" (në anën perëndimore

të klubit sportiv "Dinamo"). Tiranë e re, Tiranë.

e

info@shkollafenix.edu.al