foto koka
54
55
 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
css slider by WOWSlider.com v5.6
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
css slider by WOWSlider.com v5.6

 

LITERATURA DHE MJETET MESIMORE

 

Shkolla vë në shërbim të mësimdhënies:

 

-fonetekën dhe bibliotekën me literaturë të pasur në tri gjuhë,

-palestër dhe ambjente të tjera sportive.

-laboratorin shkencor dhe atë të informatikës,

-një gamë të larmishme mjetesh mësimore të fushave të ndryshme (postera lëndore, harta, instrumente muzikore etj).

 

 

teltel

042 250515, 069 20 24495

068 22 50367, 068 22 02174

ok

Rruga "Liman Kaba" (në anën perëndimore

të klubit sportiv "Dinamo"). Tiranë e re, Tiranë.

e

info@shkollafenix.edu.al