foto koka
54
55
 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
css slider by WOWSlider.com v5.6
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
css slider by WOWSlider.com v5.6

 

Kalendari Shkollor 2016-2017


-Viti i ri shkollor fillon në 5 shtator 2016 dhe mbyllet në 27 qershor 2017.


-Termi i parë mbaron në 23 dhjetor 2016.
-Termi i dytë fillon në 4 janar 2017 dhe mbaron në 29 mars 2017.
-Termi i tretë fillon në 3 prill dhe mbaron në 27 qershor 2017.

 

teltel

042 250515, 069 20 24495

068 22 50367, 068 22 02174

e

info@shkollafenix.edu.al

ok

Rruga "Liman Kaba" (në anën perëndimore

të klubit sportiv "Dinamo"). Tiranë e re, Tiranë.