foto koka
54
55
 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
css slider by WOWSlider.com v5.6
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
css slider by WOWSlider.com v5.6

 

BASHKËPUNIMI I SHKOLLËS

 


Në kuadër të zhvillimit të kurrikulës dhe shkëmbimit të përvojës së mësimdhënies, shkolla “Fenix” bashkëpunon me shkollën “Wood Farm School ” në Oxford, Angli.

 

Për më shumë informacion në lidhje me "Wood Farm School" klikoni:

http://www.woodfarmschool.org.uk/index.asp

 

teltel

042 250515, 069 20 24495

068 22 50367, 068 22 02174

e

info@shkollafenix.edu.al

ok

Rruga "Liman Kaba" (në anën perëndimore

të klubit sportiv "Dinamo"). Tiranë e re, Tiranë.