foto koka
54
55
 
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
css slider by WOWSlider.com v5.6
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
css slider by WOWSlider.com v5.6

 

DISIPLINA DHE KËSHILLIMI


Politika për disiplinën dhe mbështetjen e nxënësve reflekton mënyrën sesi i orientojmë ata që të jenë të përgjegjshëm në sjelljen e tyre dhe, në të njëjtën kohë, të respektojnë të drejtat e të tjerëve (nxënës, anëtarë të stafit dhe mjedisin).

       Ky orientim mbulon këto drejtime:

  • Sjelljen e duhur në orën e mësimit, pro-aktive dhe efektive.
  • Mirësjelljen dhe bashkëpunimin me njëri–tjetrin.
  • Mënyrën e zgjidhjes së problemeve në klasë.
  • Sigurinë e nxënësve ne klasë.
  • Kujdesin e duhur për klasën dhe shkollën.

 

teltel

042 250515, 069 20 24495

068 22 50367, 068 22 02174

e

info@shkollafenix.edu.al

ok

Rruga "Liman Kaba" (në anën perëndimore

të klubit sportiv "Dinamo"). Tiranë e re, Tiranë.