foto koka
54
55
 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
css slider by WOWSlider.com v5.6
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
css slider by WOWSlider.com v5.6

 

 

BASHKËPUNIMI I SHKOLLËS

 

Në kuadër të ndihmës humanitare dhe bashkëpunimit të ndërsjelltë, shkolla  “Fenix”bashkëpunon me Institutin e fëmijëve me nevoja të veçanta “Luigj Gurakuqi”.

 

teltel

042 250515, 069 20 24495

068 22 50367, 068 22 02174

ok

Rruga "Liman Kaba" (në anën perëndimore

të klubit sportiv "Dinamo"). Tiranë e re, Tiranë.

e

info@shkollafenix.edu.al